«مدیر گروه نیازسنجی و پروژه یابی پژوهشی» جهاد دانشگاهی تهران منصوب شد

۱۹ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۳ کد : ۷۵۲۵۸ تاپ خبر
زهره طاهرخانی، سرپرست معاونت پژوهش و فن‌آوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران، طی حکمی هادی ابراهیمی را به‌سمت «مدیر گروه نیازسنجی و پروژه یابی پژوهشی» معاونت پژوهش و فن‌آوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران منصوب کرد.
«مدیر گروه نیازسنجی و پروژه یابی پژوهشی» جهاد دانشگاهی تهران منصوب شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، متن کامل حکم به شرح ذیل است:

سلام علیکم،

با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی در عرصه های مرتبط با پژوهش و فن‌آوری و بر اساس موافقت ریاست محترم سازمان جهاد دانشگاهی تهران، به موجب این حکم به سمت «مدیر گروه نیازسنجی و پروژه یابی پژوهشی» معاونت پژوهش و فن‌آوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران منصوب می شوید.

امید است اکنون که فصل نوین فعالیت های پژوهشی با هدف گسترش کمی و کیفی طرح های پژوهشی و فن‌آوری آغاز شده است، با استعانت از پروردگار متعال و بهره مندی از ظرفیت های ارزشمند علمی، پژوهشی و مدیریتی همکاران محترم سازمان در انجام این مسئولیت خطیر موفق باشید.

انتظار می رود تلاش برای افزایش تعداد پروژه ها و سازماندهی رویه ها و سازوکارهای پروژه یابی در اولویت فعالیت های جناب‌عالی و همکاران محترم قرار گیرد.

زهره طاهرخانی

سرپرست معاونت پژوهش و فن‌آوری